Artikel: Infomøde om Randers Friplejehjem

Link til artiklen

Den selvejende institution Randers Friplejehjem er på vej med et informationsmøde om etablering af et friplejehjem i Randers Kommune.

Formanden for bestyrelsen for Randers Friplejehjem Flemming Østergaard siger, at arbejdet med etablering af friplejehjemmet, har siden stiftelsen den 6. marts 2017, bestået i, at blive certificeret, som friplejeboligleverandør hos Sundhedsstyrelsen. Det skete den 17. maj.

Kræfterne er også lagt i at afsøge egnede placeringer af friplejehjemmet samt søge finansiering til projektet.

”Bestyrelsen har oplevet stor interesse fra borgere, og det er bestyrelsens ønske med informationsmødet at orientere interesserede borgere om selve projektet og det videre forløb,” siger Flemming Østergaard og tilføjer:

“Konsulent på projektet Jon Pugholm Klejtrup, vil være til stede og give en praktisk orientering om etablering af et friplejehjem. Derudover vil leder på Friplejehjem i Klejtrup, ligeledes give en orientering om dagligdagen på friplejehjemmet.

Ifølge Flemming Østergaard er det bestyrelsens ønske med mødet at få stiftet en støtteforening for Randers Friplejehjem, og om muligt at få valgt en bestyrelse for støtteforeningen.

Alle interesserede borgere er velkomne til mødet.

* 20. september 2017 klokken 19:00 – 21:00, afholder den selvejende institution Randers Friplejehjem informationsmøde. Mødet vil blive afholdt i Enghøj Kirkes sognelokaler Enghøj Alle 10, Helsted.

Scroll to Top