Annonce om at blive beboer på Randers Friplejehjem

Randers Friplejehjem åbner dørene for beboere fra d. 17.8. 2019.

Der er nu mulighed for at blive skrevet op til en ledig bolig. Læs her hvordan du gør:

Vi har bygget et plejehjem i Randers med to-rumsboliger, alle med lyse rum, eget tekøkken, udgang til terrasse, samt stort badeværelse. Hjemmet er omgivet af dejlige grønne omgivelser, med stier og dyrehold.

Vi laver naturligvis maden selv i vores eget køkken.

Randers Friplejehjem er et plejehjem, som bygger på det kristne livs- og menneskesyn. Her vil vi tage hånd om det hele menneske, og være et plejeHjem, med tryk på Hjem i særklasse.

Her er højt til loftet, og vi ønsker at leve hverdagslivet, så der er glæde og livskvalitet hver dag. Vi er som mennesker alle lige værdifulde, og i respekt møde hinanden, som dem vi er.

Der er frit plejehjemsvalg i Danmark, og derfor kan du, uanset hvor du bor i landet, vælge at bo på Randers Friplejehjem.

For at kunne få tilbud om en bolig hos os, så er det nødvendigt, at du er visiteret til en plejebolig.

Ønsker du at bo her, hvor de kristne værdier leves ud i hverdagen, så skal du henvende dig til en visitator i din hjemkommune.

Er du interesseret i at høre mere om Randers Friplejehjem, og hvordan du eller dine pårørende kan komme til at bo her på hjemmet, så læs mere om os på her på hjemmesiden, og kontakt gerne

leder Birte Stræde Simonsen på tlf. 2011 4153 eller bss@diakon.dk.

Adresse: Store Bjørn 2, 8920 Randers NV.

Scroll to Top