Nyhedsbrev 3 – Juni 2018

Siden udsendelsen af nyhedsbrevet i marts 2018, har der været afholdt licitation over opførelse af Randers Friplejehjem, og den laveste bydende på projektet var firmaet byggefirmaet PN Erhvervsbyg A/S Eriksvej, Randers. Vi er rigtig glade for, at det blev et lokalt firma, der fik opgaven.

PN Erhvervsbyg A/S, bliver totalentreprenør på opførelsen af Randers Friplejehjem, og totalrådgiveren er arkitektfirmaet ATRA A/S Holstebro. Den samlede pris for hele projektet, løber op i ca. kr. 49,1 mio, og påbegyndelsen af byggeprojektet forventes, at ske i uge 26 eller 27 2018.

Det har været en lang proces, som vi har arbejdet med siden januar 2017, men vi er i bestyrelserne både glade og taknemmelig over, at være kommet så langt med projektet.

Derfor var det også en stor dag for os, da vi den 27. juni 2018, tog det første spadestik på adressen Store Bjørn i Helsted. Det var et velbesøgt arrangement med, 50 deltagere, hvor vi var vært ved en lille forfriskning og kage.

Både formanden for Randers Friplejehjem Flemming Østergaard, og formanden for Støtteforeningen Inger Larsen, talte ved denne anledning. Såfremt du ikke havde mulighed for, at være med denne dag, har du mulighed for, at se et videoklip af talerne, og hel del billeder fra arrangementet på vor Facebooks side: https://www.facebook.com/randerfriplejehjem

Vi vil også gerne henvise til vor hjemmeside www.randers-friplejehjem.dk , der løbende vil blive opdateret.

Vi vil stadig gerne have flere støttemedlemmer, så gør derfor gerne dette kendt i din omgangskreds m.v. Prisen er stadig kr. 50,00 pr. person pr. år, eller kr. 100 år uanset antal i hustanden. Indmeldelse kan ske via vor hjemmeside: http://randers-friplejehjem.dk/?page_id=642

Vi ønsker dig og din familie en rigtig god sommer.

Med venlig hilsen

Inger Larsen                                                             Flemming Østergaard