Hvad vi mener giver livskvalitet

Maden

For at et plejehjem skal føles som et hjem, er det vigtigt der også dufter sådan. Det er derfor en prioriteret værdi for Randers Friplejehjem, at maden er hjemmelavet og velduftende, for at vække appetitten og livsglæden.

Fællesskab

Om man vil sidde for sig selv, gå ind til naboen eller være med i fællesrummene er helt op til en selv. Vigtigst af alt er, at der er muligheden for at være en del af et fællesskab. Det er rum vi gerne vil skabe på Randers Friplejehjem.

Næstekærlighed

På Randers Friplejehjem arbejder vi ud fra grundholdningen om at yde næste-kærlighed. Det betyder, at vi ser hvert medmenneske som værdifuldt og unikt. Denne grundholdning vil det være vores udgangspunkt i hverdagen, og i vores møde med hinanden.

Et liv i balance

Vi kommer hver især med vores livshistorie, og alle er de forskellige. Vi skal glæde os ved fortiden, men fokusere på nutiden, og finde glæde, der hvor vi er i livet.

Motion

Bare fordi man er blevet ældre, betyder det ikke man behøver at gå i stå. Vi vil gerne vedligeholde og træne dagliglivets færdigheder. Vi vil være aktive, for at højne livskvaliteten på Randers Friplejehjem.

Hjemlig atmosfære

Et trygt Hjem. Det er noget vi gerne vil skabe på Randers Friplejehjem. Det skal føles og indrettes som et hjem, så man ikke oplever at være patient i et system, men et menneske i et fællesskab med kærlighed og hjerte.

Sundhed

Det er vigtigt vi kan føle os sikre, hvorfor vi har højt fokus på sundheden. Helbredet er en vigtig del af hverdagen.