Støtteforeningen for

Bestyrelsen for Støtteforeningen for Randers Friplejehjem

Karin Palmqvist

Formand

Lidt om mig selv.
Jeg har – stort set – arbejdet med ældre mennesker, som sygehjælper, - siden jeg var 17 år til jeg gik på
efterløn i sommeren 2017. På plejehjem og i hjemmeplejen.
Bor i Assentoft, og er gift med Steen. Har en stor familie med børn og børnebørn.
Jeg synes virkelig godt om konceptet Friplehjem, da det giver en valgmulighed, når man når til den tid, hvor
man skal vælge, hvor man vil tilbringe sine sidste år. Derudover, giver det stor mening for mig, at det er et
hjem med en kristen profil. Hvor det er det kristne liv, der er i focus i dagligdagen - og også at der er tid til
nærvær og samvær i alle døgnets timer.
Vi glæder os til i Støttekredsen, til at blive en del af Randers Friplejehjem.
Mobil :61460761
Palmqvist52@gmail.com

Inger Larsen

Næstformand

Lidt om mig selv ..Inger Larsen 52 år bosat i Randers .. Er gift med Kristian , har en søn og en datter. som er voksen. Er bonus mor til 3 drenge . ( min mands). Jeg er SOSU-hjælper og arbejder i Randers kommune hjemmeplejen,Jeg har altid godt kunne lide at have med mennesker at gøre og arbejder kun ud fra det menneskelig syn. Jeg er næst formand i støtteforening Randers Friplejehjem . Et super godt projekt, som jeg virkelige går meget op i da jeg altid har haft en drøm om at realisere et privat plejehjem. Så derfor glæder jeg meget til at være en del af Randers friplejehjem.

Pia Vestergaard

Medlem

76 år, pensioneret lærer.
At kunne finde sig hjemme på et plejehjem afhænger meget af, om livet er genkendeligt fra eget hjem. Derfor blev jeg som personlig kristen meget glad, da jeg hørte, at man ville opføre et kristent friplejehjem i Randers.
Det havde fra starten min fulde opmærksomhed, og jeg glæder mig over, at det kristne livs- og menneskesyn skal præge hverdagen her. Jeg håber, det må blive til stor glæde for de kommende beboere.

Anne Marie Mulvad

Medlem

Jeg hedder Anne Marie Mulvad og er 57 år, jeg er gift med Nils Erik og vi har to piger på 17 og 21 år. Vi bor i Kristrup. Jeg er uddannet socialpædagog og diakon i 1987, og har efterfølgende arbejdet med socialt udsatte i forskellige sammenhænge. I 2018 blev jeg færdig med en Master i Etik og værdier i Organisationer fra Århus Universitet, gennem denne uddannelse blev jeg opmærksom på, hvor vigtigt det er at være tydelig på de værdier, som man ønsker at have på en arbejdsplads, og denne tydelighed vil jeg gerne være med til at bidrage med på Randers Friplejehjem, og jeg vil også gerne engagere mig i være med til at gøre dette plejehjem til et unikt sted at være.

Jesper Bræmer

Kasserer