Støtteforeningen for

Bestyrelsen for Støtteforeningen for Randers Friplejehjem

Karin Palmqvist

Karin Palmqvist

Formand

Lidt om mig selv. Jeg har – stort set – arbejdet med ældre mennesker, som sygehjælper, - siden jeg var 17 år og til, at jeg gik på efterløn i sommeren 2017. På plejehjem og i hjemmeplejen.

Jeg bor i Assentoft, og er gift med Steen. Har en stor familie med børn og børnebørn.

Jeg synes virkelig godt om konceptet friplejehjem, da det giver en valgmulighed, når man når til den tid, hvor man skal vælge, hvor man vil tilbringe sine sidste år. Derudover, giver det stor mening for mig, at det er et hjem med en kristen profil, hvor det er det kristne liv, der er i fokus i dagligdagen - og også at der er tid til nærvær og samvær i alle døgnets timer.

Vi glæder os over, at Støttekredsen er en del af Randers Friplejehjem.

Mobil :61460761
Palmqvist52@gmail.com

Inger Larsen

Inger Larsen

Næstformand

Lidt om mig selv. Jeg hedder Inger Larsen, 52 år, bosat i Randers. Er gift med Kristian, har en søn og en datter. som er voksen. Er bonus mor til 3 drenge . ( min mands).
Jeg er SOSU-hjælper og arbejder i Randers Kommune hjemmeplejen. Jeg er i gang med at læste til SOSU-assistent.
Jeg har altid godt kunne lide at have med mennesker at gøre og arbejder kun ud fra det menneskelig syn. Jeg er næstformand i støtteforening Randers Friplejehjem. Det er et super godt projekt, som jeg virkelige går meget op i, da jeg altid har haft en drøm om at realisere et privat plejehjem.
Så derfor glæder jeg mig meget over at være en del af Randers friplejehjem.

Lone Jensen

Lone Jensen

Kasserer

Jeg hedder Lone Jensen, er 49 år, gift med Michael – og sammen har vi to voksne børn på hhv. 19 og 21 år. Vi bor på i et gammelt hus med have lidt uden for Randers. Her går hverdagen med at passe hus og have, og ellers at cykle eller gå i den skønne natur der omgiver os.
Nu, hvor børnene er blevet store, synes jeg, at der igen er blevet plads til at tage del i frivilligt arbejde.

Jeg arbejder til daglig bl.a. med tal og kolonner, så derfor sagde jeg ja, da foreningen manglede en kasserer, og jeg blev spurgt, om det var noget for mig. Dels fordi der her var en post, hvor jeg kan bidrage med noget, og også fordi friplejehjemmets værdigrundlag matcher rigtig fint med mine egne kristne værdier.

Bodil Pedersen

Bodil Pedersen

Medlem

Jeg hedder Bodil Friis Pedersen , er 72 år, gift med Mogens, og har boet i Thorsø 46 år.
Vi flyttede til Randers for et halv år siden og det faldt naturligt at fortsætte med frivilligt arbejde.
Jeg er blevet opfordret til at være med i bestyrelsen for støtteforeningen til Randers Friplejehjem, og glæder mig over,
at det er et kristent hjem.
Jeg har arbejdet en del med sårbare personer og blandt demente borgere, så jeg håber at kunne bidrage med
praktisk hjælp og nærvær.
Vi har 3 børn med familie og er blevet beriget med en dejlig flok børnebørn.

Gerda Josefsen

Gerda Josefsen

Medlem

- Jeg har fulgt Friplejehjemmet lige fra det første spadestik og tænkt, hvis der var noget, jeg kunne være med til at være en del af, så ville jeg gerne sige ja til det. Og det blev der, - og det er jeg rigtig glad for.

- Jeg er 71 år - er kristen, gift og har 4 voksne sønner. Har arbejdet hos Krifa i 38 år og gået på pension, fra jeg blev 60 år.

-Jeg har sagt ja til at være med i Støtteforeningens bestyrelse, da jeg har et stort ønske om at kunne være med til at gøre en lille forskel i vores beboeres hverdag. Jeg har altid holdt meget af ældre, - de giver så meget tilbage, som vi, der er lidt yngre, kan lære meget af.