Karriere

Vil du være med på holdet, hvor vi har fokus på at give beboerne her en god og tryg hverdag?

Vil du være en del af os, så send  gerne en uopfordret ansøgning. Randers Friplejehjem ønsker at fremhæve HJEM frem for institution. Vi arbejder også ud fra et kristent værdigrundlag. Derfor er det vigtigt for os, at du forholder dig til vores faglige tilgange og værdier i din ansøgning. Du kan læse mere på www.Randers-friplejehjem.dk, og følge os på Facebook.

Vi er en arbejdsplads, hvor beboerne og deres trivsel betyder alt i vores arbejde. Send den uopfordrede ansøgning til Leder Tove Møgelvang Frederiksen  tfr@diakon.dk eller randersfriplejehjem@sikker.diakon.dk . Send gerne dit CV med på mail Med venlig hilsen Tove Møgelvang Frederiksen Leder

Randers Friplejehjem er oprettet af en bestyrelse, og i august 2019 flyttede de første beboere ind i de 24 plejeboliger.
Vores værdigrundlag tager sit udgangspunkt i det kristne livs- og menneskesyn. Du kan læse mere om os på vores hjemmeside, og vi forventer at du forholder dig til vores værdier i din ansøgning.

Vi er et Friplejehjem i fortsat udvikling. I sommeren 2022 er vi udvidet med 5 plejeboliger. På Friplejehjemmet er der derfor nu 29 lejligheder, hvor beboerne har deres hjem.  I vores køkken laves der mad med stor entusiasme af vores ernæringsassistenter, og udgangspunktet er beboernes ønsker til madplanen.
Vores Støtteforening er en stor del af vores hverdag, hvor frivillige yder en kæmpe indsats til gavn og glæde for alle som bor og arbejder på Randers Friplejehjem.

Ledige stillinger

Der er ingen ledige stillinger i øjeblikket.
Scroll to Top