Nyhedsbrev nr. 5

Kære støttemedlem for Randers Friplejehjem                                                   

Byggeriet af Randers Friplejehjem er i fuld gang, og begynder nu så småt, at tage mere og mere form (se dé vedhæftede billeder). Byggeriet følger tidsplanen, og i den forgange uge blev der lagt tag op på ca. halvdelen af bygningen, og i uge 51 forventes, der lagt spær op på resten af bygningen.  Der bliver dog først lagt tag op efter jul på resten af bygningen. Men vi er rigtig glade og tilfredse med, at byggeriet følger tidsplanen, og ikke mindst, at vejret har artet sig særdeles gunstigt, således at vejrligsdage har været ganske få.        

Om kort tid vil murerne færdiggøre deres del af arbejdet med, at mure ydermure op rundt om hele bygningen. Herefter vil den ene del af bygningen med tag på, blive lukket af, og der vil blive sat varme på så bygningen kan tørre, og sådan, at elektrikere og vvs folkene m.fl., vil kunne påbegynde deres arbejde.

Vi vil opfordre dig/Jer til, at kigge forbi Store Bjørn 2 ved lejlighed, og se byggeriet.

Du kan også følge med på facebook: https://www.facebook.com/randerfriplejehjem og på vores hjemmeside  www.randers-friplejehjem.dk , der løbende vil blive opdateret.

I slutningen af januar 2019, forventer vi, at kunne holde rejsegilde men dette vil vi orientere om særskilt, når den konkrete dato kan fastsættes. Bestyrelsen for Støtteforeningen arbejder fortsat med opgaver og aktiviteter, som de kan bidrage med overfor beboerne på friplejehjemmet, når det kommer i drift.  Derudover arbejdes der fortsat med tanker om tilbud til dig/Jer som støttemedlemmer, om du/I kunne have lyst til, at tage del i forskellige aktiviteter på plejehjemmet, når det kommer i drift.  Dette vil der komme nærmere om senere. Vi vil stadig gerne have flere støttemedlemmer, så gør derfor gerne dette kendt i din omgangskreds m.v. Prisen er fortsat kr. 50,00 pr. person pr. år, eller kr. 100 pr. hustand pr. år uanset antal i hustanden. Indmeldelse kan ske via vor hjemmeside: http://randers-friplejehjem.dk/?page_id=642 .

Hvis du kender nogen i din omgangskreds familie eller venner, som måtte have ønske om, at blive skrevet op til vort friplejehjem, da kontakt os gerne – enten til Inger Larsen eller Flemming Østergaard (tlf. 24948117).